Camping de Klimberg

Animatie programma

Een boordevol programma voor jong en oud!

Tijdens elke vakantie is het animatieteam “De Eendenclub” actief.
De hele dag animatie en activiteiten op het programma.

Otto, Elle en Izzi

De kleintjes beleven de spannende avonturen van Otto, Elle en Izzi tijdens het theater of doen mee aan de musical. Iedere dag kunnen ze mee doen met het knutselen of andere leuke spelen. Elke week wordt er ook een Bijbelse activiteit georganiseerd voor de kleintjes. Ze komen tijd te kort!

Animatieprogramma

Het animatieteam organiseert voor alle leeftijden leuke activiteiten, waaronder waterspelen, bosspelen en sportspelen. De jongeren kunnen meedoen aan een spetterend voetbal- en volleybaltoernooi tegen verschillende campings in de omgeving. Doe mee met de stoere binkentocht, commandosluiptocht of de spooktocht. Ook organiseren we leuke creatieve workshops, gezellige spelavonden en natuurlijk de wekelijkse bingo!

Sfeerproeven

Een steeds afwisselend programma voor jong en oud! Vervelen? Daar heb je geen tijd voor! In het fotoalbum en via de film kunt u alvast de sfeer proeven. Onderstaand vindt u allerlei programma’s van afgelopen seizoen en een kleurplaat van Otto, Elle en Izzi. Klik hier, voor nog meer kleurplaten en knutselbladen. Blijf ook op de hoogte van ons animatieprogramma via Facebook!

Toernooien 2018

Door een aantal campings uit de regio wordt er jaarlijks een volleybal- en voetbaltoernooien georganiseerd. Voor diverse leeftijdscategoriën worden er teams gemaakt, vooraf aan het toernooi wordt dit ingedeeld. Onderstaand vindt u de datums wanneer de toernooien plaatsvinden op De Klimberg.

Donderdag 26 juli: het grote Klilmberg Volleybaltoernooi; en
Woensdag 8 augustus: het grote Klimberg Voetbaltoernooi.