Camping de Klimberg

WiFi internet

 

Wifi op de camping De Klimberg

Ook op vakantie genieten van WiFi/draadloos internet? Camping de Klimberg heeft in 2017 flink geïnvesteerd in de verbetering van haar WiFi (draadloos internet) netwerk. Hierdoor is zowel de snelheid als de stabiliteit van het draadloos internet op de camping aanzienlijk verbeterd. Ook kunnen we meer gebruikers aan. Komen jullie daarom komend seizoen testen?

Gratis WiFi rondom de centrale voorzieningen

Bij onze centrale voorzieningen rondom het Centrumgebouw (receptie, snackbar, kantine, restaurant en terras) kun je gratis gebruik maken van ons stabiele WiFi netwerk.

Internet bij uw accommodatie of kampeersplaats

Om in te kunnen loggen op het draadloze internet netwerk op de camping kun je bij de receptie een voucher kopen. Op deze WiFi voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met één apparaat tegelijkertijd.

Tarieven voor WiFi op de camping

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen 3 euro per dag, 15 euro per week en € 25,00 voor 2 weken. Zoals aangegeven, is het mogelijk om met één apparaat tegelijkertijd gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van WiFi op de camping.