Camping de Klimberg

Sfeervolle verhuur accommodaties


Het echte kampeergevoel beleven, maar geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper? Geen probleem! De Klimberg biedt accommodaties om te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Van basic tot in alle luxe genieten in één van onze caravans, chalets of het familiehuis De Boerderij. Voor elk wat wils!

 

Chalets en caravans 

Wij verhuren diverse caravans en chalets. Voor 2 tot 8 personen. Van basis tot luxe, van klein en knus tot groot en modern.  De chalets en caravans zijn vrijwel allemaal voorzien van een douche, toilet, tv, radio en dekbedden met hoofdkussens. In de luxere chalets is een meestal een magnetron, vaatwasser en/of wasmachine aanwezig.  Om een goed beeld te krijgen van de accommodaties, kunt u van de chalets en stacaravans een beschrijving en enkele foto’s vinden in het zoek & boek systeem.

Bekijk chalets en caravans


 

Zorgchalet 

De zorgchalet is aangepast voor mindervaliden en mensen die zorg nodig hebben. Ook voor ouderen is deze chalets zeer geschikt. De zorgchalet is aangepast en geschikt voor 4 personen. De luxe chalet er tegenover is voor 6 personen en niet aangepast. Deze twee chalets zijn eventueel gezamenlijk te huren, zodat gezinnen die extra zorg nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. 

Bekijk zorgchalet

  

Familiehuis

Familiehuis 'De Boerderij' is een nostalgische boerderij en is geschikt voor 14 personen. Het familiehuis heeft een gezellige woonkamer met schouw en een moderne keuken. Beschikt over 5 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad en wastafels.

Het familiehuis biedt privacy met de voordelen en voorzieningen van de camping binnen handbereik. Voor een korte of lange vakantie met een grote groep kunt u terecht in dit familiehuis.

Bekijk familiehuis