Camping de Klimberg

Beleef de leukste avonturen met onze animatie typetjes

 

Hoi en hallo!

Wij zijn Otto, Elle en Izzi en ook in de vakantie zijn wij weer op de Klimberg te vinden. Wat leuk dat je bij ons vakantie komt vieren! Elke avond tijdens het theater kun je genieten van de leuke, grappige of spannende avonturen die wij hier meemaken op de camping.

Elle

Elle gaat graag met je op onderzoek uit in de natuur. Zij houdt heel erg veel van dieren en planten, dat kun je ook wel zien aan de lieveheersbeestjes op haar groene jurk. Elle vindt het knutselen op de camping altijd megasweet en ze gaat ook graag mee naar het bos om daar lekker te picknicken en met de dieren te spelen.

Otto

Als je Otto tegen komt, dan luistert hij vast weer naar de leukste muziek op zijn O-Pod. Het is daarom ook niet gek dat Otto het dansen op de camping supercool vindt. Otto doet altijd alsof hij ontzettend stoer is, maar bij de spooktocht moesten Elle en Izzi voorop lopen van Otto, want hij vond het stiekem toch wel heel erg spannend.

Izzi

Izzi haalt graag kattekwaad uit, dus als je nog een keer een goede grap wilt horen, dan moet je zeker bij Izzi zijn! Spelletjes spelen vindt Izzi helemaal wauwie! Vooral de spelletjes in het bos zijn Izzi's favoriet. Maar houd Izzi wel goed in de gaten, want in winnen 'izzi' heel erg goed!

Kom en beleef de leukste avonturen

Met z'n drietjes beleven we de leukste avonturen op de Klimberg. En het allerleukste is dat jij altijd mee mag doen met alles wat we beleven! Loop dus lekker met ons mee naar het theater toe en dan gaan we er de hele vakantie een groot feest van maken! En als wij er een keertje niet zijn, dan zijn er nog superveel andere leuke dingen te doen op de camping samen met het recreatieteam. 

Wil je alvast een leuke kleurplaat en/of knutsel maken van Otto, Elle en Izzi? Klik dan hier!

Wij hopen jou aankomend zomer graag te ontmoeten!

Veel zonnige groetjes van,
Otto, Elle en Izzi