Corona update | Goed voorbereid op vakantie

Update: 25 mei

Zoals iedereen volgt ook Camping “De Klimberg” de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid, Veiligheidsregio, Gemeenten en de Brancheorganisatie Hiswa-Recron. Wij vragen jullie daarom ook tijdens uw verblijf hier rekening mee te houden. Houd voldoende afstand, geef elkaar en ons personeel de ruimte. Was met regelmaat de handen en nies in de elleboog.

Horeca:
- Alleen geopend voor afhalen en bij mooi weer is het terras geopend.
Zwembad:
- Geopend
Receptie:
- Goepend
Mini supermarkt
- Goepend 

Corona update

Dit is hoe wij het doen:

  • Met jullie komst naar Camping De Klimberg gaan wij ervan uit dat u en uw mede reisgenoten geen klachten hebben die toebehoren aan Corona. Mocht dit wel zo zijn blijf dan in ieder geval binnen en maak geen gebruik van onze faciliteiten. Bij ernstige klachten verzoeken wij u en uw reisgenoten de camping te verlaten.
  • Wij adviseren u om zo min mogelijk bezoek te ontvangen om zo de drukte op de camping te beperken. Krijgt u wel bezoek meld dit dan op de receptie.
  • Bezoek de receptie zo veel mogelijk alleen. Eventuele vragen mogen ook per mail gesteld worden, camping@deklimberg.nl.
  • Draag in de openbare gebouwen een mondkapje.
  • De openbare sanitaire gebouwen zijn geopend voor de gasten op de kampeerplaatsen. Geef elkaar daar ook de ruimte. Is het druk wacht dan buiten, of kom op een rustig tijdstip terug. Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen onder begeleiding gebruik maken van het sanitair. Zorg samen voor een goede hygiëne en laat dat wat u gebruikt heeft netjes achter.
  • Bij drukte vragen wij u om handelingen zoals afwassen, tanden poetsen en wassen zoveel mogelijk bij uw eigen kampeermiddel te doen. Warm water kunt u bij de water tappunten op halen.

Verder vragen wij u de actuele informatie bij de betreffende faciliteiten goed in de gaten te houden. Hier zullen wij de geldende maatregelen van dat moment communiceren.