Corona update

Welkom op de Klimberg,

Fijn dat u dit jaar uw vakantie viert op Camping De Klimberg. Na een spannende en onzeker tijd zijn wij blij dat wij u weer mogen en kunnen ontvangen op Camping De Klimberg.

Zoals iedereen volgt ook Camping “De Klimberg de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio, Gemeente en de Brancheorganisatie Hiswa-Recron. Wij vragen u en jullie daarom ook tijdens uw verblijf rekening te houden met elkaar. Houd afstand van elkaar en geef ons personeel de ruimte. Wij moeten het tenslotte samen doen! #samentegencorana

Onze faciliteiten zijn op zondag gesloten, kijk voor de actuele openingstijden op de deur van de betreffende faciliteit.

 Algemeen

  • Met de komst naar Camping De Klimberg gaan wij ervan uit dat u en uw mede reisgenoten, geen gezondheidsklachten hebben. Mocht dit wel zo zijn blijf dan in ieder geval binnen. En bij ernstige klachten verzoeken wij u en uw reisgenoten de camping te verlaten.
  • Wij adviseren u om zo min mogelijk bezoek te ontvangen om de drukte op de camping te beperken. Krijgt u wel bezoek meld dit dan even op de receptie. Let op: dagbezoekers mogen geen gebruik maken van het zwembad. Onze campinggasten gaan voor en willen wij graag de ruimte geven.

Receptie

  • Kom voor het in- of uitchecken, of met andere vragen, met 1 persoon naar de receptie en niet met het hele gezin.
  • Probeer zo weinig mogelijk de receptie te bezoeken, alleen voor noodzakelijke vragen. U kunt ons ook mailen met vragen, camping@deklimberg.nl.

Zwembad

Het zwembad is op dit moment alleen geopend voor onze gasten.

Horeca

  • De Brasserie is dagelijks geopend voor het afhalen van ijsjes, snoep en coffee to go, volg hiervoor de looproute.
  • Ons terras weer geopend! U kunt plaatsnemen aan een tafel, wij komen dan bij u langs voor uw bestelling.
  • De Snackcorner is ook dagelijks geopend, uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven op telefoonnummer 06-83349095 en kunt u daarna afhalen op het afgesproken tijdstip.

Animatie

Het recreatieteam heeft weer een super leuk en divers programma gemaakt voor week 18, tijdens het Hemelvaart en Pinksterweekend en tijdens de zomervakantie van 10/ 7 - 4/9.   De activiteiten zijn aangepast zodat ze binnen de regelgeving van dit moment passen. Het team zal met veel enthousiasme de activiteiten organiseren. Maar hierbij geld voor ons dat veiligheid voor iedereen voorop staat. Bekijk de programma’s op www.eendenclub.nl/klimberg.

Sanitair

  • Het openbare sanitair is weer geopend voor de gasten op de toeristische plaatsen. Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfecteer indien gewenst de ruimte die u wilt gebruiken doormiddel van de aangeboden spray en doekjes. Is het druk, wacht dan buiten of ga op een rustiger moment terug. Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen onder begeleiding gebruik maken van het sanitair gebouw.
  • Maak alleen gebruik van de sanitair gebouwen voor het toiletbezoek en het douchen. Wij vragen u handelingen zoals afwassen, tandenpoetsen, wassen en opmaken graag zoveel mogelijk bij uw eigen kampeermiddel te doen. U kunt wel gebruik maken van het warm water tappunt op warm water op te halen.

Met vriendelijke groet,

Familie Altena en medewerkers