Corona update

Welkom op de Klimberg,

Fijn dat u dit jaar uw vakantie viert op Camping De Klimberg. Na een spannende en onzeker tijd zijn wij blij dat wij u weer mogen en kunnen ontvangen op Camping De Klimberg.

Zoals iedereen volgt ook Camping “De Klimberg de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio, Gemeente en de Brancheorganisatie Hiswa-Recron. Wij vragen u en jullie daarom ook tijdens uw verblijf rekening te houden met elkaar. Houd afstand van elkaar en geef ons personeel de ruimte. Wij moeten het tenslotte samen doen! #samentegencorana

 Algemeen

  • Met de komst naar Camping De Klimberg gaan wij ervan uit dat u en uw mede reisgenoten, geen gezondheidsklachten hebben. Mocht dit wel zo zijn blijf dan in ieder geval binnen. En bij ernstige klachten verzoeken wij u en uw reisgenoten de camping te verlaten.
  • Wij adviseren u om zo min mogelijk bezoek te ontvangen om de drukte op de camping te beperken. Krijgt u wel bezoek meld dit dan even op de receptie. Let op: dagbezoekers mogen geen gebruik maken van het zwembad. Onze campinggasten gaan voor en willen wij graag de ruimte geven.

Receptie

  • Kom voor het in- of uitchecken, of met andere vragen, met 1 persoon naar de receptie en niet met het hele gezin.
  • Probeer zo weinig mogelijk de receptie te bezoeken, alleen voor noodzakelijke vragen. U kunt ons ook mailen met vragen, camping@deklimberg.nl.

Zwembad

Het zwembad is dagelijks geopend (de zondag uitgezonderd) van 09.00 – 21.00. Van 09.00 – 10.30 is het zwembad alleen geopend voor de volwassenen om rustig baantjes te zwemmen. Vanaf 10.30 uur tot 21.00 uur is het zwembad geopend voor alle leeftijden. Belangrijke regel hierbij blijft geef elkaar de ruimte. Ga alleen naar binnen als er genoeg ruimte is, kom anders op een ander moment terug. Staan er mensen te wachten en heb je al een tijdje gezwommen, verlaat dan het zwembad en geef anderen de mogelijkheid om te zwemmen.

Horeca

  • De Brasserie is dagelijks geopend, om binnen plaats te nemen vragen wij u dit vooraf te reserveren. Het afhalen van ijsjes en snoep is toegestaan, volg hiervoor de looproute.
  • Op ons terras kunt u vrij plaatsnemen, wij komen uw bestelling dan bij de tafel opnemen.
  • De Snackcorner is ook dagelijks geopend, uw bestelling kunt u telefonisch doorgeven op telefoonnummer……. en kunt u daarna afhalen op het afgesproken tijdstip.

Animatie

Het recreatieteam heeft weer een super leuk en divers programma gemaakt dat past binnen de regelgeving van dit moment en zal met veel enthousiasme de activiteiten organiseren. Wij hebben besloten om de Sing-inn die wekelijks een onmisbare plek op het programma had dit jaar niet door te laten gaan, wat wij natuurlijk erg jammer vinden. Maar hierbij geld voor ons dat veiligheid voor iedereen voorop staat. Bekijk de programma’s op www.eendenclub.nl/klimberg.

Sanitair

  • Het openbare sanitair is weer geopend voor de gasten op de toeristische plaatsen. Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfecteer indien gewenst de ruimte die u wilt gebruiken doormiddel van de aangeboden spray en doekjes. Is het druk, wacht dan buiten of ga op een rustiger moment terug. Kinderen onder de 10 jaar mogen alleen onder begeleiding gebruik maken van het sanitair gebouw.
  • Maak alleen gebruik van de sanitair gebouwen voor het toiletbezoek en het douchen. Wij vragen u handelingen zoals afwassen, tandenpoetsen, wassen en opmaken graag zoveel mogelijk bij uw eigen kampeermiddel te doen. U kunt wel gebruik maken van het warm water tappunt op warm water op te halen.

Met vriendelijke groet,

Familie Altena en medewerkers