Camping de Klimberg

Corona update

laatste update 22-5-2020

Beste gasten,

Na tijden van onzekerheid zijn er nu weer positievere vooruitzichten. Het blijft natuurlijk nog deels onzeker hoe alles verloopt. Wij houden de nieuwsberichten daarom ook dagelijks in de gaten en aan de hand van alle protocollen die zijn voorgeschreven zullen wij ons beleid aanpassen daar waar nodig om uw verblijf zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Camping “De Klimberg volgt de richtlijnen van het RIVM en de Brancheorganisatie Hiswa-Recron.

De algemene voorschriften van het RIVM gelden natuurlijk ook op onze camping. Wij verzoeken daarom ook onze gasten tijdens hun verblijf rekening te houden met elkaar. Houd afstand van elkaar en geef ons personeel de ruimte. Komt u naar de camping bekijk dan onze extra huisregels. Wij moeten het tenslotte samen doen!

Richtlijnen RIVM


Onderaan de pagina vindt u onze extra huisregels bij een verblijf op De Klimberg.
 

Op deze pagina geven wij op de meest gestelde vragen antwoord.

Welke maatregelen neemt Camping De Klimberg om verspreiding te voorkomen?
Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM op. De horeca zal in beperkte mate geopend zijn voor het afhalen van patat & snacks en pizza's tot eind mei. Op de receptie verkopen wij verpakt ijs. Ook nemen wij extra hygiëne maatregelen rondom de schoonmaak. Op het park en onze website vindt u informatie over de extra maatregelen die wij hanteren t.a.v. het tegengaan van het virus. 

Welke faciliteiten zijn geopend?

  • De receptie is geopend voor al uw vragen.
  • Het winkeltje is open voor warme broodjes, een snelle boodschap en ijs.
  • Het zwembad is doormiddel van inschrijving per tijdsblok te gebruiken.
  • Afhaalcorner is geopend voor snacks, patat en pizza's.

De actuele openingstijden worden op de camping bij de betreffende faciliteiten aangegeven.

Kan ik ook op vakantie komen of nog een vakantie boeken?
Onze openbare sanitair gebouwen zijn helaas nog steeds gesloten, wel mag het chemische toilet vanaf 24 april weer gebruikt worden. Onze plaatsen met privé sanitair mogen ook verhuurd worden en zijn in beperkte mate nog te huur. Ook het huren van een stacaravan of chalet met eigen sanitaire voorzieningen is geen probleem. Voor meer informatie hierover bel of mail gerust. Vanaf 1 juli kunt u ook weer gebruik maken van de openbare sanitair gebouwen, er zijn nog plaatsen beschikbaar in de maanden juli en augustus. Op onze ruime comfort plaatsen van meer dan 150m2 is de 1,5 meter prima te hanteren. 

Ik heb een jaar- of seizoenplaats kan ik ook komen?
De camping is geopend, maar ook op de camping bent u verplicht zicht te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Onze sanitair gebouwen zijn tot 1 juli gesloten. Wilt u als seizoener voor 1 juli komen dan kunt u een privé sanitair gebruiken. Neem vooraf even contact met ons op voor de beschikbaarheid. In de maand juni zijn er nog beperkte mogelijkheden. Vanaf 1 juli kunnen jullie weer gebruik maken van de openbare sanitair gebouwen. Bekijk onderaan de pagina onze extra huisregels (volgens het RIVM).

Kan ik mijn vakantie annuleren?
Een reeds geboekte vakantie kunt u niet annuleren, mits u een geldige reden heeft zoals ziekte. De camping is gewoon geopend. Dat onze faciliteiten gesloten zijn is overmacht op last van de overheid. Bent u ziek en/of verkouden blijf dan thuis en neem contact op met uw verzekering. Heeft u een boeking met een aankomst voor 1 juli 2020 en heeft u geen beschikking over eigen sanitair, dan vragen wij u contact op te nemen met de receptie, camping@deklimberg.nl of 0523-261955. De voucher regeling is inmiddels definitief. Wij bieden u dan een voucher aan voor het betaalde bedrag. Deze kunt u een jaar na de begin datum van de boeking verzilveren bij een nieuwe boeking. 

 

Extra Huisregels