Camping de Klimberg

Corona update

laatste update 01-04-2020

Beste gasten,

Het is een moeilijke tijd voor iedereen en dat u vragen heeft m.b.t. uw vakantie begrijpen wij. Het is en blijft onzeker hoe het zal gaan, ook daar hebben wij nog veel vragen bij. Voor nu is duidelijk dat de geldende maatregelen inmiddels zijn verlengd t/m 28 april 2020. Hieronder onze vindt onze maatregelen die wij tot 28 april 2020 hanteren. Wij houden de nieuwsberichten dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Camping “De Klimberg” volgt de richtlijnen van het RIVM en de Brancheorganisatie Hiswa-Recron.

Richtlijnen RIVM

De camping is op dit moment nog geopend voor gasten. Mocht u als gast op ons park komen dan vragen wij u de extra huisregels goed door te lezen en u hier aan te houden.


Onderaan de pagina vindt u onze extra huisregels bij een verblijf op De Klimberg.
 

Op deze pagina geven wij op de meest gestelde vragen antwoord.

Welke maatregelen neemt Camping De Klimberg om verspreiding te voorkomen?
Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM op. ?Wij laten in ieder geval tot 28 april 2020 de horeca, winkel, en het zwembad gesloten. En wij nemen extra hygiëne maatregelen rondom de schoonmaak. Daarnaast zijn onze openbare sanitair gebouwen gesloten.

Ik heb een jaar- of seizoenplaats kan ik ook komen?
De camping is geopend. U bent vrij om te kiezen of u wilt komen, wel adviseren wij op hier een wel overwogen keuze in te maken. Ook op de camping bent u verplicht zicht te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Onze sanitair gebouwen zijn in ieder geval tot 28 april gesloten. Wilt u als seizoener voor 28 april komen dan kunt u een privé sanitair gebruiken. Neem vooraf even contact met ons op. Bekijk onderaan de pagina onze extra huisregels (volgens het RIVM).

Kan ik mijn vakantie annuleren?
Een reeds geboekte vakantie kunt u niet annuleren. De camping is geopend. Dat onze faciliteiten gesloten zijn is overmacht op last van de overheid. Bent u ziek en/of verkouden blijf dan thuis en neem contact op met uw verzekering. Heeft u een boeking met een aankomst voor 28 april 2020 dan vragen wij u contact op te nemen met de receptie, camping@deklimberg.nl of 0523-261955. 

 

Extra Huisregels