Camping de Klimberg

Faciliteiten

Wat kunt u vinden op De Klimberg?

Zwembad

Voor spetterende waterpret kunnen kinderen naar het zwembad op de camping.
Er zijn twee baden: één ondiep bad voor de kleine kinderen met regenboog glijbaan en één diep bad om in te spelen of baantjes te trekken. Kijk ook op de spetterende waterpret pagina.


Speel- en zwemvijver

Voor spetterende waterpret kunnen kinderen ook naar de speelvijver op de camping. Roeien, zwemmen, zandkastelen bouwen, klimmen en klauteren. Er is altijd wat te beleven. Kijk ook op de spetterende waterpret pagina. 


Visvijver

Bent u een visliefhebber? Wij hebben een mooie visvijver met rolstoelvriendelijke steiger voor een ontspannen dagje vissen.


Dierenweide

Veel kinderen zijn dagelijks even te vinden bij de dierenweide. Even gezellig de geitjes voeren en aaien. Een favoriete plek voor veel kinderen op de camping!


Speeltuintjes

Verspreid over de camping liggen diverse speeltuintjes. Vooraan de camping bevindt zich een speeltuin. In deze speeltuin is een grote zandbak met glijbaan, klimrek, schommels, wippen en draaimolen. Ook is er een leuke kabelbaan. Op bijna alle veldjes bevinden zich speeltuintjes voor de allerkleinsten. Vanuit uw caravan of tent kunt u zo uw jongste kinderen in de gaten houden.


Airtrampoline

Een favoriete plek waar kinderen vaak te vinden zijn is op de Airtrampoline. De kinderen kunnen hier naar hartenlust springen.


Sportvelden

Wilt u sportief blijven tijdens uw vakantie? Speel een voetbalwedstrijdje met uw kinderen of met uw nieuwe buren op het voetbalveld vooraan de camping. Op verschillende plaatsen op de camping zijn er volleybal- en voetbalvelden. Het is ook leuk om deel te nemen aan verschillende voetbal- en volleywedstrijden die georganiseerd worden door het recreatieteam.

 

Camping supermarkt

Wanneer u de camping supermarkt binnenstapt komt u ’s morgens de heerlijke geur van de verse warme broodjes tegemoet. De supermarkt is elke dag geopend in het vakantieseizoen en heeft een klein assortiment in versproducten en levensmiddelen. Uiteraard ligt uw krantje elke ochtend voor u klaar. Er zijn er ook leuke speeldingen te koop.

 

Kantine

Even een drankje doen in de kantine of op het terras? Een potje tafelvoetbal, biljart of wedstrijd darten? Het kan allemaal in de kantine! Uiteraard kunt u ‘s avonds een drankje nuttigen in onze gezellige kantine, waar ook de oudere jeugd zich prima vermaakt.

 

Restaurant/snackbar

U kunt u-zelf tijdens uw vakantie ook trakteren. Door de afwas een keertje over te slaan bijvoorbeeld. In ons uitgebreide afhaalbuffet en/of gezellige petit restaurant zijn wij u graag van dienst. 

 

Sanitair gebouwen

De Klimberg heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. We hebben maar liefst vier grote, moderne sanitair gebouwen op ons terrein met daarin voldoende toiletten, wastafels en douches. Ook zijn er speciale babybad-ruimtes waar u in alle rust uw baby en/of kleine kinderen kunt verzorgen. (Deze ruimten worden meerdere malen per dag gereinigd.) De hygiëne op de camping heeft dus ook vier en een halve ster. Een prettige gedachte!

 

Fiets- en skelterverhuur

Wilt u graag de prachtige omgeving verkennen in uw vakantie? Wij bieden u de mogelijk tot het huren van fietsten. Tevens zijn er verschillende fietsroutes op de receptie verkrijgbaar. Ook zijn er leuke kinderfietsen en/of skelters te huur voor eindeloze rondjes op de camping.

 

Wasserette

Snel een wasje draaien tijdens uw vakantie? Bij de wasserette kunt u uw kleding wassen, drogen en strijken. De wasserette bevindt zich vooraan de camping. Munten voor de wasmachine kunt u, tegen betaling, bij de receptie verkrijgen.

 


WiFi

Surfen, op de hoogte blijven van e-mail en social media hoeven niet stopgezet worden tijdens uw vakantie. WiFi is te verkrijgen bij de receptie van de camping. Tegen een vergoeding kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen. In het centrumgebouw vooraan de camping is het mogelijk om gratis gebruik te maken van internet.