Vermaak voor álle leeftijden!

Het animatieteam op camping De Klimberg biedt tijdens de schoolvakanties vermaak voor jong en oud! Zo is het elke dag lekker genieten van één van de leuke afwisselen activiteiten. Via de volgende link kunt u de programma's bekijken: https://eendenclub.nl/camping/klimberg/

Let op: tijdens de herfstvakantie 2022 is er geen animatieteam aanwezig!

Leuke, gezellige en spannende activiteiten

De Klimberg beschikt over een enthousiast animatieteam dat de leukste activiteiten voor alle leeftijden organiseert. Van (Bijbelse) knutselochtenden tot de theatershows met Otto, Elle en Izzi voor de kleinsten en van de zeskamp, sporttoernooien en workshops voor de jeugd. Maar ook voor volwassenen zijn er activiteiten zoals de bingo, spelen en natuurlijk de kampvuuravonden voor het hele gezin. 

 
Boek deze camping met animatie
 

Sfeerproeven

Een steeds afwisselend programma voor jong en oud! Vervelen? Daar heb je geen tijd voor! In het fotoalbum en via de film kun je alvast de sfeer proeven. Onderstaand vind je allerlei programma’s van afgelopen seizoen en een kleurplaat van Otto, Elle en Izzi. Blijf ook op de hoogte van ons animatieprogramma via Facebook!

Voetbal- en volleybaltoernooien

Elk jaar worden er weer voetbal- en volleybaltoernooien georganiseerd op een aantal campings, waar wij als camping de Klimberg ook aan mee mogen doen. Daarvoor stellen we in de week voorafgaand aan het toernooi zelf een team samen door middel van een selectie-ochtend. Misschien mag jij dan wel camping de Klimberg vertegenwoordigen op één van deze toernooien!

Bekijk vergelijkbare faciliteiten