Vermaak voor álle leeftijden!

Het animatieteam op camping De Klimberg biedt tijdens de schoolvakanties - zaterdag 10 juli tot en met vrijdag 3 september 2021 - vermaak voor jong en oud! Zo is het elke dag lekker genieten van één van de leuke afwisselen activiteiten. Via de volgende link kunt u alvast de (concept) programma's bekijken: https://eendenclub.nl/camping/klimberg/

Leuke, gezellige en spannende activiteiten

De Klimberg beschikt over een enthousiast animatieteam dat de leukste activiteiten voor alle leeftijden organiseert. Van (Bijbelse) knutselochtenden tot de theatershows met Otto, Elle en Izzi voor de kleinsten en van de zeskamp, sporttoernooien en workshops voor de jeugd. Maar ook voor volwassenen zijn er activiteiten zoals de bingo, spelen en natuurlijk de kampvuuravonden voor het hele gezin. Sportievelingen kunnen ook deelnemen aan de mountainbiketochten door de bossen van het Overijsselse Vechtdal.

 
Boek deze camping met animatie
 

Sfeerproeven

Een steeds afwisselend programma voor jong en oud! Vervelen? Daar heb je geen tijd voor! In het fotoalbum en via de film kun je alvast de sfeer proeven. Onderstaand vind je allerlei programma’s van afgelopen seizoen en een kleurplaat van Otto, Elle en Izzi. Blijf ook op de hoogte van ons animatieprogramma via Facebook!

Grote activiteiten 2021

De datum van de toernooien en de gezamenlijke zondagavondzang in de Kandelaarkerk zijn nog niet bekend. Het is op dit moment nog even afwachten hoe de regelgeving zich ontwikkeld. Zodra er nieuwe activiteiten gepland worden dan worden deze hierbij geplaatst!

 

Ontdek onze andere faciliteiten

Meer Faciliteiten