Camping De Klimberg
Horeca

Lekker eten | Horeca

Een lekker menu of een patatje?

Horeca faciliteiten

In de horeca faciliteiten op camping De Klimberg kun je genieten van een kop koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Er is een speelvoorziening voor de kinderen en kun je natuurlijk gratis gebruik maken van wifi in de horeca.

Brasserie

De Brasserie is een heerlijke plek om te genieten van een heerlijk kopje koffie, of een glaasje wijn op het terras terwijl de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin of op het springkussen. Tussen 12.00 en 14.00 is er een lunchkaart en vanaf 17.00 kunt u gezellig dineren in de nieuw ingerichte Brasserie. We hebben een mooie kaart met heerlijke menu's, pizza's en natuurlijk iets lekkers voor de kids. In de ijscorner hebben we heerlijk softijs, milkshakes en verpakt ijs. En s'avonds even gezellig nagenieten van de dag, dat kan ook aan de bar of lekker buiten op het terras.

Snackbar

Even lekker makkelijk doen, haal dan een lekker snack en patat uit onze snackbar. We hebben een groot aanbod aan snacks en daarnaast kunt u bij ons ook pizza's afhalen.  Wilt u op het terras eten, bestel dan bij één van onze medewerkers op het terras een snackmenu. Voor het afhalen in onze snackbar kunt u bestellen via de "Great Stay App", zo proberen wij de drukte een beetje te spreiden

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten