1. Gratis basis wifi
  2. Uitbreiden wifi mogelijk
  3. Overal op de camping bereik

Wifi op de camping

Wifi op camping De Klimberg

Op De Klimberg is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. Onze camping beschikt over een wifi netwerk met bereik over het gehele terrein, zodat gasten op de kampeerplaats of in de accommodatie gebruik kunnen maken van wifi op de camping.

Internet op de camping De Klimberg

Op de camping kunt u vrijblijvend gratis gebruiken maken van onze Basis wifi, hiervoor heeft u geen voucher nodig.
Wilt u een uitgebreide wifi, dan kunt op de receptie een voucher kopen. Op deze camping wifi voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met 1 apparaat tegelijkertijd.

 
wifi
 

Tarieven voor wifi op de camping

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen 5 euro per dag, 17,50 euro per week en 40 euro per maand. Zoals aangegeven, is het mogelijk om met één apparaat tegelijkertijd gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van wifi op de camping.

Camping met wifi

Wij van de Klimberg vinden een goede verbinding erg belangrijk voor onze gasten. Daarom is ons wifi netwerk is aangesloten op glasvezel. Daarnaast hebben we een aantal masten voorzien van de nieuwe generatie internet toegangspunten. Deze nieuwe toegangspunten zorgen voor snellere wifi op de camping en kunnen meer gebruikers aan. Op deze manier doen we ons uiterste best om goed internet op de camping aan te kunnen bieden.

 

Meer Faciliteiten