Camping de Klimberg

Familiehuis 'De Boerderij'

De Klimberg beschikt over een nostalgische boerderij. Deze wordt verhuurd aan groepen tot 14 personen.

 

Volop gemak en comfort

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit, gelegen in de prachtige bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal.
Wilt u heerlijk bijpraten en herinneringen ophalen tijdens een familiereünie? Een vakantie met goede vrienden? Een jubileum te vieren? In ons familiehuis kunt u genieten van de sfeer van vroeger. Het familiehuis biedt privacy met de voordelen en de voorzieningen van een camping binnen handbereik. Voor een korte of lange vakantie met een grotere groep kunt u terecht in ons familiehuis. Het familiehuis is zowel voor een weekend als per (mid)week te huur.

Het familiehuis beschikt over:

  • luxe woonkamer met gezellige zithoek met schouw
  • 5 ruime slaapkamers (ruimte voor in totaal 14 personen)
  • moderne keuken
  • ruime badkamer met douche, ligbad en wastafels
  • een wasmachine en vaatwasser

Verder zijn aanwezig: dekbedden, hoofdkussen, tv, radio, kinderstoel, 2 campingbedjes.

Ontdek de Klimberg

Bekijk de film en ontdek wat er allemaal te beleven is op De Klimberg. In de vakantie's zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater.

Speciale arrangementen

In de maanden januari, februari en maart 2019 hebben wij speciale voordeel arrangementen voor het huren van ons familiehuis 'De Boerderij'. U ontvangt 20% korting op de huurprijs.

 

  Boek uw vakantie