Camping de Klimberg

Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u het antwoord op veelgestelde vragen.

 • Hoe bereik ik de Klimberg met de auto?

  Vorig jaar hebben er wegwerkzaamheden plaatsgevonden aan de N34 waardoor De Klimberg op een andere manier te bereiken is:

  Volg uw navigatie tot en met de laatste rotonde (Witte Paal) van Hardenberg/Stegeren

  Wanneer u vanaf de richting Zwolle komt, volgt u bij de rotonde Ommen N48 de borden Hardenberg N36. Vervolgens nadert u de rotonde N34 Hardenberg/Stegeren hier neemt u de eerste afslag richting Stegeren en vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vint u aan de linkerkant camping De Klimberg.

  Wanneer u vanaf de richting Almelo komt, volgt u de bij de rotonde Hardenberg/Stegeren N34 de borden richting Stegeren, dit is de derde afslag op de rotonde. Vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vindt u aan de linkerkant camping De Klimberg.

   

   

   

   

   

   

   

 • Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

  Voor de kampeerplaatsten kunt u inchecken vanaf 13.00 uur en dient u uit te checken voor 12.00 uur op de dag van vertrek.

  Voor stacaravans en chalets kunt u vanaf 14.00 uur inchecken. Voor 10.30 uur op de dag van vertrek uitchecken.

  Het familiehuis de Boerderij vanaf 15.00 uur inchecken en voor 10.30 uur uitchecken.

 • Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen.

  Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen binnen 10 dagen? Neem dan contact met ons op via mail of op telefoonnummer 0523-261955.

 • Hoe betaal ik mijn vakantie?

  Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  De eerste termijn is 14 dagen na reservering en het tweede termijn 14 dagen voor aankomst.

 • Zijn er auto’s toegestaan op de camping?

  Ja, er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping.

 • Zijn barbecues toegestaan op de camping?

  Ja, het gebruik van een barbecue is toegestaan indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. 

 • Zijn vuurkorven toegestaan op de camping?

  Nee, vuurkorven zijn niet toegestaan.

 • Zijn huisdieren toegestaan bij de Klimberg?

  Huisdieren zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt. Uitlaten is alleen toegestaan buiten de camping. Honden mogen niet zwemmen in de zwemvijver.

 • Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

  Dit kan altijd bij de kampeerplaatsen. Bij de stacaravans en chalets is dit ook mogelijk, mits er een grasveldje aanwezig is.

 • Ik verblijf op de Klimberg, mag ik ook een logé meenemen?

  Logés zijn van harte welkom. U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn bij een kampeerplaats € 4,85 per persoon per nacht en bij een chalet of stacaravan € 3,75 per persoon per nacht. In het voor- en laagseizoen is dit bij een chalet of stacaravan € 2,35 per persoon per nacht. 

 • Is er een wasmachine en droger op de camping?

  De camping beschikt over twee wasmachines en twee drogers. Munten voor de wasmachines zijn tegen betaling verkrijgbaar op de receptie. De drogers werken op munten van 10 en 50 eurocent.

 • Is er een recreatieteam aanwezig?

  In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Het recreatieteam verzorgt elke week een programma boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

 • Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen op de Klimberg?

  Bezoekers zijn van harte welkom en hebben overdag gratis toegang tot de camping.

 • Kan ik boodschappen doen op de Klimberg?

  De camping heeft een eigen kampwinkel. De kampwinkel heeft elke morgen verse (warme) broodjes. Tevens is er een klein assortiment van levensmiddelen aanwezig.

 • Worden er ook fietsen en skelters verhuurd op de Klimberg?

  Op de receptie kunt u dames- en herenfietsen en skelters huren.

 • Heeft de camping ook fiets- en wandelroutes?

  Ja, deze zijn verkrijgbaar op de receptie.

 • Wat is een Sep-Key?

  Voor het gebruik van warm water in de sanitair gebouwen heeft u een sep-key nodig. Dit is een magneetsleutel die u op kunt waarderen met geld. Bij gebruikt ziet u het tegoed aftellen. Tevens kunt u het tegoed telkens weer opwaarderen bij de receptie. Bij vertrek krijgt u het tegoed, wat dan nog op de sleutel staat terug. 

 • Is er WIFI op de camping?

  Ja, er is WIFI Netwerk beschikbaar op de gehele camping. U kunt vrijblijvend gratis gebruik maken van onze basis WIFE, hiervoor heeft u geen code nodig. Wilt u uitgebreide WIFI, dan kunt u bij de receptie een WIFI code aanvragen. U ontvangt hiervan een aparte inlogcode en is geldig voor één apparaat. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per dag, per week € 15,00 en per 2 weken € 25,00. 

 • Zijn er verschillende kerken in de buurt?

  Ja, er zijn verschillende kerken in de buurt van de camping. Kijk hier voor adressen en aanvangstijden, 

 • Wanneer is de Klimberg geopend?

  De Klimberg is geopend in 2019 van 30 maart tot en met de laatste week van de herfstvakantie.

  Als eigenaar van een chalet bent u het hele jaar welkom.

 • Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

  Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op social media voor de laatste nieuwtjes.