Camping de Klimberg

Horeca

 

Horeca faciliteiten

In de horeca faliciteiten op camping De Klimberg kun je genieten van een kop koffie, een lekker softijsje tot aan een heerlijk menu van onze kaart. Er is een speelvoorziening voor de kinderen en kun je natuurlijk gratis gebruik maken van wifi in de horeca.

 

Restaurant

In het camping restaurant kun je genieten van heerlijke dinergerechten, waarbij natuurlijk ook aan de kinderen is gedacht. We serveren hier verschillende plate menu's. Daarnaast serveren we ook verse pizza's.

 

Snackbar

De snackbar heeft een groot aanbod aan patat en heerlijke snacks. Gasten kunnen hun snacks in de snackbar nuttigen of gebruik maken van de afhaalmogelijkheden van de snackbar. Ook in het camping restaurant bestaat eventueel de mogelijkheid om bij bestellingen extra patat of een snack te bestellen. Daarnaast kun je ook bij de snackbar vers bereidde pizza's bestellen en afhalen.

 

IJs

In de snackbar kun je ook genieten van een heerlijk softijsje of milkshake in verschillende smaken. Daarnaast hebben we in onze kantine nog een groot aanbod aan verpakt ijs.