Kamperen tussen Hardenberg en Ommen?

Welkom bij Camping De Klimberg, dé plek voor een heerlijke kampeervakantie tussen Hardenberg en Ommen. Onze camping is gelegen in een prachtige omgeving met veel natuur, waardoor het de ideale locatie is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Bij Camping De Klimberg kunt u genieten van alle gemakken van een moderne camping, terwijl u toch het gevoel heeft in de natuur te zijn. Wij bieden ruime kampeerplaatsen aan, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Daarnaast hebben wij ook verschillende huuraccommodaties, zoals stacaravans en trekkershutten, voor wie graag wat meer luxe wil tijdens de vakantie.

Op onze camping zijn er tal van activiteiten te beleven, zowel voor jong als oud. Zo hebben wij onder andere een speeltuin, een buitenzwembad en diverse sportvelden. Ook organiseren wij regelmatig leuke activiteiten en evenementen, zoals wandel- en fietstochten door de prachtige natuur.

Bent u op zoek naar een rustige en ontspannen vakantie op een camping in een mooie omgeving? Dan bent u bij Camping De Klimberg aan het juiste adres. Wij heten u graag van harte welkom op onze camping tussen Hardenberg en Ommen.