Camping de Klimberg

Erop uit

 

Bezoek eens een van de vele attracties

De vraag van vandaag: wat zullen we morgen eens gaan doen? Een dagje dierentuin in Emmen? Naar de attractieparken van Slagharen of het avontuurlijke Hellendoorn? Lekker luieren aan het strand van de Oldemeijer. Peddelen op de Vecht. Genieten van de siertuinen van Mien Ruys. Via het Twentse Ootmarsum een bezoek brengen aan het Duitse Tecklenburg. En mocht het weer een beetje tegenzitten, dan kunt u cultuur snuiven in het Tinnenfiguren Museum van Ommen. Of de kleintjes verrassen met een bezoekje aan de overdekte pretparken Kabouterland of Plopsaland! Ook op de receptie vindt u de flyers van de vele acttracties.

 

Plopsa indoor

Op 20 minuten afstand ligt Plopsa Indoor Coevorden. Hier kan je je tv-helden ontmoeten zoals kabouter Plop en Mega Mindy! Ook zijn er waanzinnige attracties.

 

Wildlands

Een bezoek aan Dierenpark Emmen betekent een dag vol zeldzame ontmoetingen. Maak kennis met imposante olifanten, zingende gibbons, spelende otter.. en nog veel meer!

 

Tuinen van Mien Ruys

28 Stijltuinen die een overzicht bieden van tuinontwerpen van 1924 tot heden. Er worden exposities, lezingen, rondleidingen en curssuen gegeven.

 

Rondvaarten

Aan boord van het sfeervolle schip van Rederij Peters in Ommen is het goed toeven! Op het bovendek geniet u van een prachtig uitzicht en op het benedendek is een sfeervolle salon. Het schip brengt u langs een paar van de mooiste plekjes in het Vechtdal.

 

Om op de hoogte te zijn van de laatste en actuele activiteiten in het Vechtdal gaat u naar www.vechtdalvvv.nl