Camping de Klimberg

Volop nieuwe activiteiten

09 juli 2015

In onze vorige nieuwsberichten heb je kunnen lezen dat er grote en verschillende activiteiten gepland staan voor de aankomende weken. Zoals de stoere binkentocht, commandotocht, ladies-night en het waterspektakel.

Dit seizoen hebben we natuurlijk ook een aantal nieuwe activiteiten. We hebben de speciale Chilz 13+ jongerenactiviteiten. Elke middag en avond organiseren wij voor jou leuke activiteiten. Ben je benieuwd welke activiteiten? Kom en laat je verrassen! Bijna elke dinsdagavond wordt er een ATB-tocht georganiseerd. Doe mee met deze fantastiche mountainbiketocht! Zelf geen mountainbike? Geen probleem, deze kun je ook huren deze avond! Wordt er een speciale meiden/dames beaty-middag georganiseerd op donderdag 23 juli en donderdag 6 augustus. Op zondag 2 augustus wordt de gezamenlijke sing-in georganiseerd in de Kandelaarkerk te Heemse. Het thema voor deze avond is Storm. Bekijk hier alle grote activiteiten die staan gepland voor de aankomende weken!

Daarnaast kun je genieten van een steeds afwisselend programma en dus verrassend programma voor jong & oud! Op onze camping kom je juist tijd te kort.