Camping de Klimberg

Bezoek ons op de Gezinsbeurs Wegwijs 2016, Ahoy Rotterdam

22 januari 2016

Denk groot, kom naar Wegwijs


Puur gezellig op Wegwijs!

Staat u al in de startblokken? Van 23 tot en met 26 februari kunt u in Ahoy Rotterdam weer volop genieten van de oergezellige gezinsbeurs Wegwijs. Het thema? Puur! Bezoek het bijzondere themaplein Puur Terdege, met groenworkshops of kookdemo's. Of ontdek alles over de politie op het themaplein Puur Rotterdam. Kortom, een Wegwijs boordevol leuke stands, bijzondere optredens, uitdagende én gezellige activiteiten. En de kids? Die kunnen hun energie helemaal kwijt op het Kinderdorp. Dat is toch pure gezelligheid? 

Bezoek onze stand

Alvast de vakantie sfeer proeven? Kom en ontdek Camping en Chaletpark De Klimberg op de gezinsbeurs Wegwijs in Ahoy Rotterdam. Maak kans op een gratis vakantie! Kom en neem een kijkje bij onze stand, hal 4 stand 4429, en maak op woensdag en donderdag alvast kennis met onze animatie typetjes Elle en Izzi.
Wij heten u van harte welkom!

Puur en gezond met Terdege

Kom langs op het bijzondere themaplein Puur Terdege. Leer de nieuwste snufjes op het gebied van handwerken en hobbyen, proef pure en eerlijke voeding, geniet van uitdagende kookdemo’s en wedstrijden en luister naar de inspirerende ervaringsverhalen van burgemeester Pieter Verhoeve, dominees M. van Kooten, Teunie Luijk, Rotterdams motoragent Piet Kats en andere columnisten.

Ontdek Puur Rotterdam

Wist u dat Rotterdam een van de grootste havens ter wereld heeft? En dat de Laurenskerk het enige Middeleeuwse gebouw is dat nog overeind staat in de oude stad? Leer meer over Rotterdam en haar inwoners op het themaplein Puur Rotterdam. Beleef een levensechte aanhouding van een verdachte door de Rotterdamse politie, luister naar de verhalen van agent Ben de Raaf, ontdek de mooiste Rotterdamse modelschepen en neem een kijkje in Politiemuseum Rotterdam. Nog niet uitgekeken? Museum 40-45 Nu neemt je mee met haar boeiende collectie mee naar het Rotterdam uit de Tweede Wereldoorlog. Ook bij het Mariniersmuseum is van alles te zien. Kortom, op Wegwijs beleef je Rotterdam!

Kom naar Wegwijs 2016

Wilt u meer informatie? Of bestel nu uw tickets met korting.
Klik hier