Camping de Klimberg

NIEUW in 2016, Zorgchalets in de verhuur

18 maart 2016


Zorgeloos genieten 

Afgelopen week zijn er twee nieuwe Zorgchalets geplaatst op onze camping. We hebben dit project 'Unieke Zorgvakanties Overijssel' samen uitgevoerd met camping Bergzicht en vakantiepark de Kleine Belties, zij plaatsen ook twee zorgchalets op hun camping.

De chalets worden naast elkaar geplaatst en zijn als één te huur. Op deze manier kunnen gezinnen die zorg nodig hebben genieten van een welverdiende vakantie, en zorgeloos op vakantie gaan. Één van deze chalets is aangepast voor minder validen en is voor 4 personen. De chalet er tegenover is voor 6 personen en niet aangepast. De twee terrassen grenzen aan elkaar en zijn af te sluiten met een schutting. Deze twee chalets zijn gezamenlijk te huur, zodat (grote) gezinnen welke hulpmiddelen nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. Maar de zorgchalet kan ook afzonderlijk gehuurd worden.

Indeling

Chalet 1: Een aangepaste luxe chalet voor 4 personen met twee slaapkamers, één slaapkamer met twee hoog-laagbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Verder is er een aangepaste badkamer met toilet en douche(stoel), aangepaste keuken en brede deuren aanwezig.
Chalet 2: Een luxe chalet voor 6 personen met 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig. Beide chalets beschikken over een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, CV, tuinset en schuurtje met overdekte veranda.

De chalets komen te staan op veld Arend. Kijk op de plattegrond, voor de locatie. De zorgchalet staat op nr. 502 en de luxe chalet er tegenover staat op nr. 501.

Boeken

De chalets zijn in mei a.s. klaar voor de verhuur. U kunt de zorgchalets telefonisch of online boeken! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de chalets? U kunt ons op bereiken via: camping@deklimberg.nl of t.0523-261955.