Camping de Klimberg

Zorgchalets feestelijk geopend

30 april 2016

Zorgproject 'Zorgvakanties Overijssels'


Op vrijdag 29 april 2016 is de opening verricht van 'Zorgvakanties Overijssel' op onze camping de Klimberg. De burgemeester van Hardenberg, de heer Snijders en een campinggastje hadden de eer om het lint door te knippen.

Zorgvakanties Overijssel is een uniek project van 4 ondernemers uit de provincie Overijssel. Zij hebben een chalet ontwikkeld voor mensen met een beperking, met daarbij een aparte chalet voor de mantelzorgers. Deze chalets zijn gerealiseerd op camping Bergzicht, camping de Kleine Belties en op camping de Klimberg. Dit is gebeurd in samenwerking met Hutten Verhuur.

Stichting Sprank heeft ons voorzien van advies en de provincie Overijssel heeft ook haar steentje mogen bijdragen in het ontwikkelen en het realiseren van de chalets.

Onze motivatie om dit samen te doen is de overtuiging dat ieder mens uniek is. Dit project is gebaseerd op het zorgen voor elkaar en het naar elkaar omzien. Wat is er dan mooier om iets te mogen realiseren waardoor mensen met een beperking op vakantie kunnen en dat ze mogen genieten in een aangepaste chalet in het Overijssels Vechtdal. www.zorgvakanties-overijssel.nl

Meer informatie? Klik hier voor een omschrijving en enkele foto's van onze zorgchalets. In het fotoalbum vindt u foto's van de feestelijke opening.