Camping de Klimberg

Recreatie voorbereidingen in volle-gang!

10 mei 2016

Seizoen 2016

Wat doen we in die week? En welke dag plannen we dit? En welke nieuwe activiteiten organiseren we dit jaar? Genoeg te doen zoals u leest!

Ben jij een echte bikkel? Doe dan mee met de commandotocht op dinsdag 2 augustus en/of de stoere binkentocht op donderdag 11 augustus en laat je uitdagen! Speciaal voor de kleintjes wordt er op woensdag 3 augustus een leuke musical georganiseerd waarin in ze mee mogen spelen! Op maandagavond 8 augustus kun je met vrienden en/of familie mee doen met de spannende spooktocht. Op woensdag 27 juli is er weer een kubtoernooi. Doe ook mee met de spetterende sporttoernooien. Op donderdag 4 augustus vindt het grote Klimberg volleybaltoernooi plaats en op woensdag 17 augustus het grote Klimberg voetbaltoernooi. De jaarlijkse sing-in in de Kandelaarkerk in Heemse wordt dit jaar georganiseerd op zondag 31 juli. Bekijk hier alle grote activiteiten die al staan gepland voor aankomend seizoen. Blijf ook via onze facebook pagina op de hoogte van de laatste activiteiten die georganiseerd worden.

Daarnaast kunt u genieten van een steeds afwisselend programma en dus verrassend recreatief programma voor jong en oud! Vervelen? Daar heb je geen tijd voor!