Camping de Klimberg

De Klimberg geeft aan stichting Compassion

19 september 2016

Dankbaar en blij kunnen wij, als gasten en als camping, een bedrag van € 1.500,00 overhandigen aan stichting Compassion.

Dit geld is ingezameld tijdens de zondagavondzangen en daarnaast zijn er verschillende activiteiten georganiseerd: sponsorloop, pannenkoeken bakken en verkoop van boeken, kleding en accessoires.

Wij willen de campinggasten van harte bedanken voor het bijdragen aan dit mooie bedrag!

Compassion is een stichting die gelooft dat ieder kind belangrijk is en dat armoede te verslaan is. Daarom bevrijdt Compassion kinderen van armoede, in Jezus naam. Wereldwijd helpt Compassion ruim 1,7 miljoen kinderen in 26 ontwikkelingslanden.

Wij steunen met dit project Rosalie van Loon uit Hardinxveld. Zij hoopt eind september voor 10 dagen naar Ecuador te gaan om daar een halve marathon te lopen voor Compassion. Daar zal ze ook projecten bezoeken van Compassion en sponsorkinderen ontmoeten.

Wij wensen stichting Compassion veel kracht en wijsheid toe om hun werkzaamheden te kunnen blijven doen. Tevens wensen wij Rosalie van Loon veel succes en kracht toe in haar reis naar Ecuador.


www.compassion.nl