Camping de Klimberg

Meivakantie

 

De Klimberg is een moderne camping, gelegen in de schitterende bosrijke omgeving van het Overijsselse Vechtdal, met volop natuur en gezellige dopjes. Tijdens de meivakantie is het recreatieteam aanwezig met een leuk en gevarieerd programma. Bij minder mooi weer kan het zwembad lekker overdekt worden. 

De kampeerplaatsen zijn extra ruim opgezet en standaard voorzien van elektriciteit. Onderstaand vindt u de uitleg van de verschillende kampeertarieven. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaatsen met privé sanitair? De kampeerplekken beschikken over:

  • tot 16 ampère stroom;
  • cai aansluiting;
  • ligging altijd dichtbij een sanitair gebouw;
  • velden met of zonder speeltoestellen;
  • mogelijkheid tot privé sanitair;
  • gezelligheid, maar altijd voldoende privacy.

 

Meivakantie kampeerarrangement 2020

  2 pers.
Tarief A
 2 pers.
Tarief B
2 pers.
Tarief C 

Extra pers. vanaf 
25 april t/m 2 mei
 €165,00 € 176,00  € 235,00  € 19,80

*Exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten. (En exclusief stroomverbruik voor type B en C)

 Klik op de datum om meteen te reserveren!

( kies de gewenste kampeerplaats, voer de aankomst datum in en klik dan op "Boek nu" en u kunt dan het meivakantie arrangementen selecteren. De huurpijs die getoond wordt is inclusief de toeristenbelasting)


Type kampeerplaatsen

Kampeerplaats type A       Kampeerplaatsen tot 120m2. Watertappunt op het veld en 4 ampère stroom. 
Kampeerplaats type B       De kampeerplaatsen comfortabel zijn ruim 150m2 groot en hebben beschikking over 16 ampère stroom. Eigen watertappunt en CAI.
Kampeerplaats type C       Deze plaatsen zijn het zelfde als kampeertarief B, maar hebben de beschikking over verwarmd privé sanitair.

 

Stacaravans/chalets

Ook zijn er mooie stacaravans en chalets te huur in de meivakantie. Ze zijn ingedeeld in vijf verschillende types, type B t/m F. Ze zijn allemaal verschillend van inrichting en comfort, type B is de eenvoudigste caravan en type F is een luxe chalet.

  type B type C type D  type E type F
25 april t/m 2 mei
€ 287,00 € 332,50 € 385,00 € 448,00 € 518,00

 

 Klik op de datum om meteen te reserveren!