Camping de Klimberg

Weekje herfstvakantie 19 t/m 26 oktober

Genieten van een prachtige, bosrijke omgeving.

De herfst ontpopt zich. Een mooie tijd om te genieten van een prachtig bosrijke omgeving in Overijssel. Kom tijdens de herfstvakantie bij Camping en Chaletpark De Klimberg in Hardenberg en geniet van een heerlijke wandeling in het bos. Tijdens de herfstvakantie is er een recreatieprogramma aanwezig.

Wij verhuren diverse caravans en chalets. Voor 2 tot 8 personen. Van basis tot luxe, van klein en knus tot groot en modern. Op de volgende link vindt u van alle caravans en chalets een omschrijving en enkele foto’s. De meeste caravans en chalets zijn voorzien van:

- douche en toilet;
- televisie;
- dekbedden en hoofdkussens;
- tot 4 slaapkamers;
- zeer compleet ingericht;
- ruime plekken;
- mogelijkheid tot het huren van bedlinnen, kinderstoel en campingbedje.

  

Caravans en Chalets
Weekje Herfstvakantie

  Type B Type C Type D Type E Type F
19 okt. t/m 26 okt. € 156,00 € 181,00 € 210,00 € 243,00 € 282,00

     

 

Uitleg tarieven

De chalets en caravans zijn ingedeeld van basis tot luxe, van klein tot knus tot groot en modern. Zo is een type B een eenvoudige stacaravan en een  type F een volledig ingerichte luxe chalet.

 

Tip

Kom in de herfstvakantie en ga naar Attractiepark Slagharen, want dan staat het hele park voor u in the spotlights. Laat u, zodra de schemering valt, betoveren door vele miljoenen lichtjes tijdens the Miracle en Lights Parade. Ook kunt u de hele dag genieten van meer dan 40 attracties, theatershows en live-acts.. Tijdens de herfstvakantie is het extra lang genieten, want dan is het park tot 19.30 uur 's avonds geopend.

 

Boek uw vakantie