Camping De Klimberg
Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

  • 10 tot 45 km aan wandel- en fietsroutes
  • Bij het Vechtdal
  • Fietsverhuur op het park

Wandelen in en rondom Hardenberg

Wandelaars kunnen gebruik maken van het wandelnetwerk Vechtdal: op een wandelkaart staan verschillende routes aangegeven in verschillende kleuren. De kleuren corresponderen met de gekleurde pijlen op de routepalen langs de weg. Natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid door de prachtige bossen, heide en weiden en langs de Vecht te wandelen!

Fietsen in en rondom Hardenberg

De fietsknooppuntenkaart is uitermate geschikt om de prachtige omgeving rondom de camping te ontdekken. De knooppuntenkaart is onder andere verkrijgbaar bij de receptie van De Klimberg. Het is ook mogelijk om op internet een route samen te stellen, dat kan hier.

Fietsen en wandelen in het Vechtdal

De prachtige routes in de omgeving van Hardenberg en het Vechtdal zijn uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. Vanaf De Klimberg zijn tal van deze prachtige wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Van 10 tot 45 kilometer; alle afstanden zijn mogelijk!

 

Fietsen huren

Als u wilt fietsen in de mooie natuur van het Vechtdal, dan kunt u ook bij ons een fiets huren. U heeft keuze uit:

  • Dames- en herenfiets
  • Kinderzitjes
  • Ook is het mogelijk kom een skelter te huren om lekker op de camping rond te rijden

De prijs varieert per soort fiets. Als u een fiets wilt huren, kunt u dat doen op de receptie. Ook vindt u handige wandel- en fietsroutes op de receptie.

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten