Nog héél even geduld...

Vanaf 30 september kun je weer online boeken zoals je dat bij ons gewend bent. Middels de 'kamperen' button in het hoofdmenu, heb je keuze uit de comfort kampeerplaatsen, comfortkampeerplaatsen met privé sanitair of de standaard kampeerplaatsen.

Ben je benieuwd naar de exacte prijs? Via 'beschikbaarheid en prijs' kun je de prijs van je vakantie bekijken. Tijdens het boekingsproces, kun je zelfs je voorkeursplekje selecteren doormiddel van de kaart!

Vakantie 2024

Ook hebben we weer verschillende scherp geprijsde arrangementen voor je samengesteld!

✔️ Meivakantie 26 april - 4 mei

✔️ Hemelvaart 8 mei - 11 mei 2024

✔️ Hemelvaart lang 8 mei - 13 mei 2024

✔️ Pinksteren 17 mei - 21 mei 2024

✔️ Hemelvaart & Pinksteren 8 mei - 21 mei 2024

Benieuwd naar het voorseizoen arrangement? Bel of mail ons voor meer informatie.

Goed om te weten

Vanaf zaterdag 2 december gaan de boekingen voor de chalets en stacaravans weer van start. Ook is het vanaf dat moment mogelijk om onze Glamcamps en de voor ingerichte De Waard tenten te reserveren. Meer informatie over ons aanbod vind je onder 'Accommodaties' in het hoofdmenu.

Nu al te reserveren!

Een week, midweek of weekend in het volledige gerenoveerde familiehuis, is de ideale manier om nader tot elkaar te komen. Gelegen in de bossen van het Overijsselse Vechtdal, ben je helemaal weg van het dagelijks leven en geniet je van de rust midden in de natuur. 

 

Liever telefonisch een reservering plaatsen of heb je vragen? Geen probleem! We zijn bereikbaar op 0523-261955 binnen de openingstijden van receptie.

Boek vanaf 30 september je kampeervakantie voor 2024 en ben verzekerd van een plek op jouw favoriete camping!