Camping de Klimberg

Zoeken

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  De eerste termijn is 14 dagen na reservering en het tweede termijn 14 dagen voor aankomst.

Lees verder

Ik verblijf op de Klimberg, mag ik ook een logé meenemen?

Logés zijn van harte welkom. U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De kosten hiervoor zijn bij een kampeerplaats € 4,70 per persoon per nacht en bij een chalet of stacaravan € 3,35 per persoon per nacht. In het voor- en laagseizoen is dit bij een chalet of stacaravan € 2,10 per persoon per nacht. 

Lees verder

Zijn barbecues toegestaan op de camping?

Ja, het gebruik van een barbecue is toegestaan indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan. 

Lees verder

Wat is een Sep-Key?

Voor het gebruik van warm water in de sanitair gebouwen heeft u een sep-key nodig. Dit is een magneetsleutel die u op kunt waarderen met geld. Bij gebruikt ziet u het tegoed aftellen. Tevens kunt u het tegoed telkens weer opwaarderen bij de receptie. Bij vertrek krijgt u het tegoed, wat dan nog op de sleutel staat terug. 

Lees verder