Camping de Klimberg

Speelvoorzieningen

 

Volop speelvoorzieningen

Klimmen, glijden, klauteren, spelen met zand... bijna bij iedere kampeerplaats of accommodatie is wel een speeltuintje te vinden. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken terwijl u even lekker kunt bijkomen.


Speeltuinen

Verspreid over de camping liggen diverse speeltuintjes. Vooraan de camping bevindt zich een speeltuin. In deze speeltuin is een grote zandbak, glijbaan, klimrek, schommels, wipwap en een draaimolen. Ook is er een leuke kabelbaan. Op bijna alle veldjes bevinden zich speeltuintjes voor de kleinsten. Vanuit uw chalet of tent kunt u zo uw jongste kinderen in de gaten houden.

 

Sportvelden

Wilt u sportief blijven tijdens uw vakantie? Speel een voetbalwedstrijdje met uw kinderen of met uw nieuwe buren op het voetbalveld vooraan de camping. Op verschillende plaatsen op de camping zijn er volleybal- en voetbalvelden. Het is ook leuk om deel te nemen aan de verschillende voetbal- en volleybaltoernooien die georganiseerden worden door het recreatieteam.

 

Airtrampoline

Een favoriete plek waar kinderen vaak te vinden zijn is op de airtrampoline vooraan de camping. De kinderen kunnen hier naar hartelust springen.