Camping de Klimberg

Spetterende waterpret

 

Verwarmd zwembad

Lekker afkoelen in ons verwarmd buitenzwembad. Het water wordt verwarmd door zonne-energie. Er is een apart peuterbadje met regenboog glijbaan dat afgesloten is van het grote bad; uw kind kan dus veilig spelen in het water. Rondom het zwembad zijn er diverse zitjes en er is een zonneweide. 's Zomers kunt u dus heerlijk ontspannen aan het zwembad.

Speel- en zwemvijver

Naast het zwembad is er ook een speel- en zwemvijver waar u kunt zwemmen. Hier kunnen kinderen hun gang gaan met hun emmertjes, varen over de vijver met roeibootjes, spelen met ballen en tegelijkertijd kunt u even uitrusten op uw handdoek op het strandje, eventueel onder het genot van een boek. Het ondiepe deel van de vijver is met een kabel afgescheiden van het diepere deel. Ook hier is het heerlijk toeven als u van de zon wilt genieten.

Zo is een dagje zwemmen een heerlijk ontspannen activiteit op de Klimberg.
Volop genieten met het hele gezin!

Kamperen aan het water

Rondom de speel- en zwemvijver zijn er mooie toeristische plaatsen, zodat u uw vakantie aan het water kunt doorbrengen. Op de plattegrond vindt u de comfort kampeerplaatsen die zich bevinden rondom de speel- en zwemvijver.