Camping De Klimberg
Camping

Camping de Klimberg

  • Camping in het Overijsselse Vechtdal
  • Met een christelijke identiteit
  • Zwemvijver met strand

Camping en Chaletpark

Het mooie Vechtdal

Een prachtige rivier. Uitgestrekte bossen, fluitende vogels en de geur van verse dennennaalden... Welkom in het Overijsselse Vechtdal. Welkom op familiecamping De Klimberg! Schitterend gelegen in een wonderschone omgeving, met volop natuur, gezellige dorpjes en vlak bij de bruisende toeristenstad Hardenberg.

Christelijke familiecamping

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit. De grote kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van elektriciteit en er is natuurlijk overal draadloos internet beschikbaar. Uitstekend en goed toegankelijk sanitair. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaatsen met privé sanitair? Bovendien hebben we een ruime keuze accommodaties, zoals onze mooie en luxe chalets en caravans, die u het hele jaar kunt huren.

Volop belevenis voor jong & oud

Tijdens een vakantie op De Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek tijdens een wandel- of fietstocht de mooiste plekjes. Bijvoorbeeld oude rivierarmen. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het animatieteam, Neem een verfrissende duik in het vernieuwde zwembad welke overdekt kan worden en kom 's avonds dineren in ons eigen restaurant. Er is zoveel te beleven! In de regio vindt u pretparken, volop mogelijkheden om te watersporten of lekker te luieren aan het strand. Bekijk de film en ontdek wat er allemaal te beleven is op De Klimberg.

Speciale arrangementen

Profiteer nu van onze voordelige (zomer)arrangementen. Kom kamperen aan onze prachtige zwem- en speelvijver of boek een prachtige chalet aan onze visvijver. Bekijk de plattegrond voor uw favoriete plekje of kom een kijkje nemen op onze camping.