Camping de Klimberg

WiFi internet

 

Wifi op de camping De Klimberg

Op De Klimberg is het mogelijk om gebruik te maken van internet op de camping. De camping beschikt over een Wi-Fi netwerk met bereik over het gehele terrein, zodat gasten op de kampeerplaats of in de accommodatie gebruik kunnen maken van Wi-Fi op de camping.

Internet op de camping De Klimberg

Op de camping kunt u vrijblijvend gratis gebruiken maken van onze Basis WiFi, hiervoor heeft u geen voucher nodig.

Wilt u een uitgebreide Wifi, dan kunt op de receptie een voucher kopen.  Op deze camping WiFi voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met 1 apparaat tegelijkertijd.

 

Tarieven voor uitgebreide WiFi op de camping

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen 3 euro per dag, 15 euro per week en 25,00 euro voor 2 weken. Zoals aangegeven, is het mogelijk om met één apparaat tegelijkertijd gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van WiFi op de camping.

 

Camping WiFi

Afgelopen jaar hebben we weer hard ons best gedaan om de WiFi op de camping te optimalieren. Het WiFi netwerk is aangesloten op glasvezel. Daarnaast hebben we een aantal masten voorzien van de nieuwe generatie internet toegangspunten. Deze nieuwe toegangspunten zorgen voor snellere WiFi op de camping en kunnen meer gebruikers aan. Op deze manier doen we ons uiterste best om goed internet op de camping aan te kunnen bieden.