Camping de Klimberg

Unieke zorgchalets

 

Zorgeloos vakantie vieren

Op zoek naar een vakantieplek waar u 'zorgeloos' kunt genieten van uw vakantie? 'Zorgvakanties Overijssel' biedt u deze plek. In februari jl. is er een nieuwe zorgchalet geplaatst op onze camping. Tevens is er een luxe chalet geplaatst tegenover de zorgchalet voor het gezin en/of verzorgers. We hebben dit project 'Zorgvakanties Overijssel' samen uitgevoerd met Hutten Verhuur.

De zorgchalet en luxe chalet zijn geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking heeft. De zorgchalet is aangepast en is voor 4 personen. De luxe chalet er tegenover is voor 6 personen en niet aangepast. Deze twee chalets zijn gezamenlijk te huur, zodat gezinnen die extra zorg nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. De kinderen vermaken zich terwijl ouderen kunnen genieten op een gezellige camping in een prachtige bosrijke omgeving.

Indeling chalets

De aangepaste zorgchalet voor 4 personen heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met één hoog-laagbed en standaard bed en één slaapkamer met een stapelbed. Verder is er een aangepaste badkamer met toilet en douche(stoel), aangepaste keuken en brede deuren aanwezig. 

De luxe chalet voor 6 personen heeft 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig.

Beide chalets beschikken over een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, CV, tuinset en schuurtje met overdekte veranda.

Fotoalbum

In het fotoalbum vindt u al enkele foto's van de zorgchalet en luxe chalet. 

Ontdek de Klimberg

Bekijk de film en ontdek wat er allemaal te beleven is op de Klimberg. In de vakantie's zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater. Ook staan er verspreid speeltoestellen opgesteld zoals een vogelnestschommel, zandbakken, glijbanen, air trampoline en is er een dierenweide waar ze geitjes kunnen aaien en voeren. Of gooi je vishengel uit vanaf onze nieuwe rolstoelvriendelijker steiger in de visvijver. Voor spetterende waterpret kunnen de kinderen naar de speel- en zwemvijver of het verwarmde zwembad.

Speciale arrangementen

De chalets zijn gezamenlijk of apart van elkaar te huur.

  • Huurt u beide chalets, dan ontvangt u 10% korting op beide huurprijzen
  • Huurt u alleen de zorgchalet, dan geldt de standaard prijs van chalet type F

De zorgchalet (nr. 502, type F) en luxe chalet (nr. 501, type F) zijn te huur van zaterdag tot zaterdag. Buiten de schoolvakanties is het ook mogelijk om de chalets een midweek of weekend te huren. Bij het online boeken van beide chalets verzoeken wij u dit bij 'opmerkingen', in het boekingsproces, te vermelden. De 10% korting wordt later doorgevoerd op de eindfactuur.

Zoek & Boek

  • Kies uw verblijfssoort, verhuur caravans/chalets
  • Kies uw gewenste aankomst- en vertrek datum
  • Klik op zoeken
  • Klik op 'Kies uw voorkeursplaats'
    Veld Arend, nr. 502 Zorgchalet 4 persoons
    Veld Arend, nr. 501 Luxe chalet 6 persoons

 

Boek uw vakantie