Camping de Klimberg

55+ weken


Met leeftijdsgenoten onder elkaar

In het voorjaar (juni) en in het najaar (september) organiseren wij de 55+ weken. Komend seizoen zijn de weken van 6 t/m 20 juni en van 29 augustus t/m 12 september 2020.

Vakantie vieren in een gemoedelijke sfeer

In deze twee weken worden er diverse activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. U kunt denken aan het bezoeken van een museum in de omgeving, het bekende spel Bingo, een altijd smaak vallende bezigheid. De Kleppertourtocht, een voor velen bekende bustocht door de prachtige omgeving. Een gezellige crea-middag voor hen die graag met de handen werken. Of houdt u meer van fietsen en/of wandelen? Er worden ook verschillende fiets- en wandeltochten georganiseerd in de prachtige bosrijke omgeving. Tijdens deze weken treden er regelmatig koren of muziekgroepen op. Ook is de mogelijkheid om gezellig samen te eten. Kortom volop verschillende activiteiten. Niets is verplicht, maar alles mag.

Fotoalbum

Wilt u alvast de sfeer proeven? Bekijk hier de foto's van afgelopen seizoen. Ook vindt u onderaan de pagina verschillende voorbeeld programma's van afgelopen seizoenen.

Speciale arrangementen

Profiteer nu van onze voordelige 55+ arrangementen, klik hier.
Boek een prachtige chalet aan onze visvijver of een caravan op een rustig gelegen plekje. Bekijk de plattegrond voor uw favoriete plekje of kom een kijkje nemen op onze camping. Vanaf mei 2016 hebben wij ook een nieuwe Zorgchalet in de verhuur, klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen en ontmoeten u graag tijdens de 55+ weken. Wilt u meer informatie over de 55+ weken en/of de camping? U kunt ons bereiken op 0523-261955 of per mail camping@deklimberg.nl