Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u het antwoord op veelgestelde vragen.

Hoe bereik ik de Klimberg met de auto?

Volg uw navigatie tot en met de laatste rotonde (Witte Paal) van Hardenberg/Stegeren

Wanneer u vanaf de richting Zwolle komt, volgt u bij de rotonde Ommen N48 de borden Hardenberg N36. Vervolgens nadert u de rotonde N34 Hardenberg/Stegeren hier neemt u de eerste afslag richting Stegeren en vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vint u aan de linkerkant camping De Klimberg.

Wanneer u vanaf de richting Almelo komt, volgt u de bij de rotonde Hardenberg/Stegeren N34 de borden richting Stegeren, dit is de derde afslag op de rotonde. Vervolgens neemt u direct (na 20 mtr) de eerste afslag rechts, zodat u het tunneltje nadert. Wanneer u uit het tunneltje komt gaat u rechtsaf de Parallelweg op en vervolgt de weg. Op een gegeven moment vindt u aan de linkerkant camping De Klimberg.

Wat zijn de in- en uitcheck tijden?

Voor de kampeerplaatsten kunt u inchecken vanaf 13.30 uur en dient u uit te checken voor 11.00 uur op de dag van vertrek.

Voor stacaravans en chalets kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Voor 10.00 uur op de dag van vertrek uitchecken.

Ook voor het familiehuis de Boerderij geldt vanaf 15.00 uur inchecken en voor 10.00 uur uitchecken.

Ik heb gereserveerd maar nog geen reserveringsbevestiging ontvangen

Het kan zijn dat wij uw e-mailadres niet goed hebben ontvangen of dat er met de postbezorging iets mis is gegaan. Heeft u gereserveerd, maar nog geen bevestiging ontvangen binnen 10 dagen? Neem dan contact met ons op via mail of op telefoonnummer 0523-261955.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen.  De eerste termijn is 14 dagen na reserveren en het tweede termijn is 14 dagen voor aankomst. U kunt betalen via de betalingslink in de mail. Maar u kunt ook zelf een overschrijving doen naar ons banknummer NL 13 INGB0002623830 t.n.v. Camping & Chaletpark De Klimberg.

Zijn er auto's toegestaan op de camping?

Ja, er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Een eventuele tweede auto kunt u parkeren op de parkeerplaats vooraan de camping.

Zijn er laadpalen aanwezig op de camping?

Ja, op de centrale parkeerplaats vooraan de camping is het mogelijk om uw elektrische auto op te laden. Uw auto hier graag alleen parkeren als u aan het opladen bent. Het is niet toegestaan om een elektrische auto bij uw kampeerplaats of accommodatie op te laden.

Zijn barbecues toegestaan op de camping?

Ja, het gebruik van een barbecue is toegestaan indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. De barbecue dient op een veilige plaats te staan. Alleen aanmaken met aanmaakblokjes. Open vuur direct op de grond is niet toegestaan.

Zijn vuurkorven toegestaan op de camping?

Nee, vuurkorven zijn niet toegestaan.

Zijn huisdieren toegestaan bij de Klimberg?

Huisdieren zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt. Honden zijn toegestaan op de kampeerplaatsen en in enkele accommodatie waarbij dat staat aangegeven. Uitlaten is alleen toegestaan buiten de camping. Achteraan de camping loopt u zo het bos in, een mooie omgeving om een wandeling met de hond te maken. Honden mogen niet zwemmen in de zwemvijver.

Kan ik een bijzettentje plaatsen bij mijn gereserveerde plek?

Op een kampeerplaats mag u één kampeermiddel en één bijzettentje plaatsen. Wilt u een extra bijzettentje plaatsen, dan graag vooraf aangeven. Dit is mogelijk tegen extra betaling. Bij de stacaravans en chalets is dit op een enkele plaats mogelijk. Dit moet wel vooraf overlegt worden.

Ik verblijf op de Klimberg, mag ik ook een logé meenemen?

Logés zijn van harte welkom. U dient uw logé wel aan te melden bij de receptie. De overnachtingskosten p.p.p.n. kunnen verschillen per type kampeerplaats (standaard, comfort & comfort met privé sanitair) en zijn exclusief toeristenbelasting.

Bij een chalet of stacaravan zijn de overnachtingskosten € 4,70 p.p.p.n. In het voor- en naseizoen is dit bij een chalet of stacaravan € 2,95 per persoon per nacht. Deze bedragen zijn exclusief de toeristenbelasting van € 1,05 p.p.p.n.

Is er een wasmachine en droger op de camping?

De camping beschikt over twee wasmachines en twee drogers. Munten voor de wasmachines zijn tegen betaling verkrijgbaar op de receptie. De drogers werken op munten van 10 en 50 eurocent.

Is er een recreatieteam aanwezig?

In de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Het recreatieteam verzorgt elke week een programma boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen op de Klimberg?

Bezoekers zijn van harte welkom en hebben overdag gratis toegang tot de camping. Als ze gebruik willen maken van de faciliteiten dan zijn hier wel kosten aan verbonden. U kunt zich hiervoor melden op de receptie.

Kan ik boodschappen doen op de Klimberg?

De camping heeft een eigen campingwinkel. De campingwinkel heeft elke morgen vers afgebakken broodjes. Tevens is er een klein assortiment van levensmiddelen aanwezig.

Worden er ook fietsen en skelters verhuurd op de Klimberg?

Naast een aantal dames- en herenfietsen zijn er ook diverse skelters te huur. Voor reserveren of meer informatie kunt u terecht op de receptie.

Heeft de camping ook fiets- en wandelroutes?

In de directe omgeving van de camping zijn veel mooie fiets- en wandelpaden. De knooppunten kaart werkt erg mooi, daarnaast zijn er ook een aantal routes beschikbaar op de receptie. 

Wat is een Sep-Key?

Voor het gebruik van warm water in de sanitair gebouwen heeft u een sep-key nodig, deze zijn verkrijgbaar op de receptie. Het is een magneetsleutel die u op kunt waarderen met geld. Voor de sleutel betaald u een waarborg van € 22,50. Bij gebruik ziet u het tegoed aftellen. Tevens kunt u het tegoed weer opwaarderen bij de receptie. Bij vertrek krijgt u de waarborg en het tegoed dat dan nog op de sleutel staat terug. 

Is er WiFi op de camping?

Ja, er is een gratis WIFI Netwerk beschikbaar op de kampeerplekken en rondom het hoofdgebouw. De meeste accommodaties beschikken over een eigen modem voor TV en WIFI.

Zijn er verschillende kerken in de buurt?

Ja, er zijn verschillende kerken in de buurt van de camping. Kijk op de pagina voor meer informatie.

Wanneer is de Klimberg geopend?

De Klimberg is geopend vanaf het paasweekend tot en met de laatste week van de herfstvakantie.

Als eigenaar van een chalet op een comfort jaarplaats bent u het hele jaar welkom. Maar de meeste faciliteiten zijn in de wintermaanden gesloten. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Volg ons daarnaast op social media voor de laatste nieuwtjes.