Camping De Klimberg

De Waard tunneltent 6 personen

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

  1. 150m2
  2. 16 ampère
  1. Eigen watertappunt
  2. Éénpersoons dekbed: 6
  1. Een éénpersoonsbed: 6
 

Omschrijving

Gezellig ingerichte tent voor 6 personen aan een ruim veldje.

Vanaf 2022 NIEUW in de verhuur, compleet ingerichte De Waard tenten! Ben jij een echte kampeerder en hou je van gemak? Of heb je simpelweg geen kampeerspullen, dan is dit de ideale oplossing. Alles staat klaar als jullie aankomen, alleen nog even de spullen uitpakken en genieten maar.  

De tenten zijn van alle kampeergemakken voorzien, ingericht voor 6 personen. In de tunneltent zijn drie slaapcabines met in totaal 4 heerlijke bedden. Naast de tunneltent staat een 2 persoons slaaptent met ook 2 heerlijke bedden. Dekbedden en kussens zijn hiervoor aanwezig. Je beschikt over een compacte keuken met een koelkast en alle kookbenodigdheden.

Deze mooi ruime tenten staan ruim opgesteld op het veldje de Houtduif. Dichtbij de zwemvijver en de sanitaire voorzieningen. Voor het gebruik van warm water heeft u een sep-key nodig deze is op de receptie te verkrijgen voor € 22,50, daarna kunt u de sep-key opladen voor gebruik.  

 

Let op:


U ziet hier basis voorzieningen en foto's. Gedurende het boekingsproces kunt u via onze plattegrond specifieke kenmerken en foto’s bekijken.