• Speciale 55+ arrangementen
  • In het voor- en najaar
  • Diverse activiteiten

55+ weken

In het voorjaar (juni) en in het najaar (september) organiseren wij de 55+ weken. Komend seizoen zijn de weken van 25 mei t/m 8 juni en van 31 augustus t/m 14 september 2024.

Vakantie vieren in een gemoedelijke sfeer

In deze twee weken worden er diverse activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. U kunt denken aan het bezoeken van een museum in de omgeving, het bekende spel Bingo, een altijd smaak vallende bezigheid. De Kleppertourtocht, een voor velen bekende bustocht door de prachtige omgeving. Een gezellige crea-middag voor hen die graag met de handen werken. Of houdt u meer van fietsen en/of wandelen? Er worden ook verschillende fiets- en wandeltochten georganiseerd in de prachtige bosrijke omgeving. Tijdens deze weken treden er regelmatig koren of muziekgroepen op. Ook is de mogelijkheid om gezellig samen te eten. Kortom volop verschillende activiteiten. Niets is verplicht, maar alles mag.

Sfeerimpressie van de 55+ weken

Speciale arrangementen

Profiteer nu van onze voordelige 55+ arrangementen. Boek een prachtige chalet aan onze visvijver of een caravan op een rustig gelegen plekje. Bekijk de plattegrond voor uw favoriete plekje of kom een kijkje nemen op onze camping. 

Meer informatie?

Momenteel zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen en ontmoeten u graag tijdens de 55+ weken. Wilt u meer informatie over de 55+ weken en/of de camping? U kunt ons bereiken op 0523-261955 of per mail camping@deklimberg.nl.