Camping De Klimberg

Comfort kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

  1. Eigen watertappunt
  2. 16 ampère
  1. CAI
  2. Rioolafvoer
  1. 150m2
 

Omschrijving

Ruime kampeerplaats van 150m2 aan een veldje met 16 ampère stroom aansluiting. Prijs is incl. verbruik van elektra, enkele arrangementen uitgesloten.

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Op de nummers 505 t/m 530 en 559 t/m 613 zijn de comfortplaatsen te vinden.
De plaatsen zijn inclusief een eigen watertappunt, 16 ampère stroom, riool en cai. Er mag één auto op het terrein geparkeerd worden. Bij het kampeermiddel mag 1 bijzettentje van 6m2 geplaats worden.

De prijs is inclusief kampeermiddel, 1 bijzettentje, vrij verbruik van elektra (uitgezonderd enkele arrangementen).
 
Bij aankomst ontvangt u een pas waarmee u met de auto de camping op mag rijden. U betaald hier € 22,50 waarborg voor. Camping de Klimberg werkt ook met een Sep-Key systeem voor het douchen. De Sep-Key is een douchesleutel die u bij de receptie kunt op waarderen voor een bepaald bedrag. Voor de Sep-Key betaalt u een borg van € 22,50. Voor de buitenkraan heeft u een speciaal sleuteltje nodig, deze kunt u zelf meenemen maar is ook te verkrijgen op de receptie tegen € 5,- waarborg. 

 

Let op:


U ziet hier basis voorzieningen en foto's. Gedurende het boekingsproces kunt u via onze plattegrond specifieke kenmerken en foto’s bekijken.