Camping De Klimberg

Comfort kampeerplaats met privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

  1. 150m2
  2. Rioolafvoer
  1. CAI
  2. 16 ampère
  1. Eigen watertappunt
  2. Privé sanitair
 

Omschrijving

Ruime kampeerplaats van 150m2 aan een veldje met 16 ampère stroomaansluiting, een eigen watertappunt, riool, CAI en eigen sanitair. Prijs is incl. elektra verbruik, enkele arrangementen uitgesloten.

Genieten van rust en ruimte op onze zeer ruime kampeerplaatsen met eigen sanitaire voorzieningen. De veldjes 'Zeebravink' en 'Patrijs' hebben speelvoorzieningen op het veldje. De plaatsen beschikken over een 16 ampère stroomaansluiting, een eigen watertappunt, een rioolafvoer en CAI aansluiting. De plaatsen zijn ruim 150m2 en bieden veel ruimte en privacy.

De prijs is inclusief kampeermiddel, 1 bijzettentje, vrij verbruik water en elektra (uitgezonderd enkele arrangementen).

Bij aankomst ontvangt u een pas waarmee u met de auto de camping op mag rijden. U betaalt hier € 22,50 waarborg voor. Voor de buitenkraan heeft u een speciaal sleuteltje nodig, deze kunt u zelf meenemen maar is ook te verkrijgen op de receptie tegen € 5,- waarborg. 

 

Let op:


U ziet hier basis voorzieningen en foto's. Gedurende het boekingsproces kunt u via onze plattegrond specifieke kenmerken en foto’s bekijken.