Camping De Klimberg

Standaard Kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Voorzieningen

  1. Watertappunt op het veld
  1. 6 ampère
  1. 120m2
 

Omschrijving

Kampeerplaats tot 120m2 aan een gezellige veldje met 6 ampère stroomaansluiting en een centraal watertappunt. Prijs is incl. verbruik van elektra, enkele arrangementen uitgesloten.

De standaard kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen. De veldjes zijn verschillend van formaat en indeling. Veel veldjes hebben een speeltoestel midden op het veld.  Op de nummers 204 tot 282 zijn de standaardkampeerplaatsen te vinden.
De plaatsen zijn inclusief een gedeelde watertappunt op het veldje,  6 ampère stroom en bij een kampeermiddel mag 1 bijzettentje van 6m2 geplaatst worden.

De prijs is inclusief kampeermiddel, 1 bijzettentje, vrij verbruik van elektra (uitgezonderd enkele arrangementen).
 
Bij aankomst ontvangt u een pas waarmee u met de auto de camping op mag rijden. U betaald hier € 22,50 waarborg voor. Camping de Klimberg werkt ook met een Sep-Key systeem voor het douchen. De Sep-Key is een douchesleutel die u bij de receptie kunt op waarderen voor een bepaald bedrag. Voor de Sep-Key betaalt u een borg van €22,50. Het gebruik van de sep-Key is ongeveer €0.20 per minuut.

 

Let op:


U ziet hier basis voorzieningen en foto's. Gedurende het boekingsproces kunt u via onze plattegrond specifieke kenmerken en foto’s bekijken.