Over ons

De Klimberg

Camping De Klimberg is een moderne familiecamping gelegen in het prachtige Vechtdal tussen Hardenberg in Ommen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, met goed sanitair op gezellige velden. Ook zijn er plekken met eigen sanitair, vooral voor de 55 plussers in het voor- en najaar zeer geschikt.

Camping de Klimberg is ontstaan in het begin van de jaren zeventig. Sinds 1988 is De Klimberg in eigendom van de familie Hakkers geweest. Tot 2019, want vanaf 1 januari 2020 heeft de familie Hakkers het stokje doorgegeven aan de familie Altena.

Familie Altena

Wij zullen ons hierbij even kort voorstellen. Wij zijn Jan en Anita Altena, wij hebben drie kinderen, Arjen, Gerko en Marit. Wij zijn geboren en opgegroeid in Hardenberg en ook altijd verbonden geweest met de recreatie. Na jaren samen werkzaam geweest te zijn in het familiebedrijf van Anita haar ouders, gaan wij nu samen verder op camping De Klimberg. De Klimberg is een fantastisch mooi bedrijf waar wij met veel enthousiasme aan de slag gaan. Met als doel een fijne plek te zijn voor mensen die willen genieten van hun vakantie!

In loop der jaren is er veel geïnvesteerd om van de Klimberg een top camping te maken. Wij zullen natuurlijk blijven investeren om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

De christelijke identiteit van het bedrijf willen wij graag behouden. Wij staan de hele week voor u klaar, maar op zondag sluiten wij onze faciliteiten. Op zondagavond willen wij graag met u de naam van onze Here groot maken door het zingen tijdens de Sing-in. Deze wordt tijdens de schoolvakanties georganiseerd. 

Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Vrolijke groet,

Jan en Anita Altena
Arjen, Gerko en Marit