• Aangepast zorgchalet voor 4 personen
  • Buitenzwembad met overkapping
  • Speciale arrangementen

Zorgchalets in Overijssel

Op zoek naar een vakantieplek waar u 'zorgeloos' kunt genieten van uw vakantie? 'Zorgvakanties Overijssel' biedt u deze plek. In februari is er een nieuwe zorgchalet geplaatst op onze camping. Tevens is er een luxe chalet geplaatst tegenover de zorgchalet voor het gezin en/of verzorgers. We hebben dit project 'Zorgvakanties Overijssel' samen uitgevoerd met Hutten Verhuur.

 

Overnachten in ons zorgchalet

De zorgchalet en luxe chalet zijn geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking heeft. De zorgchalet is aangepast en is geschikt voor 4 personen. De luxe chalet er tegenover is geschikt voor 6 personen en is niet aangepast. Deze twee chalets zijn gezamenlijk te huur, zodat gezinnen die extra zorg nodig hebben, met eventueel hun begeleiders, gezellig samen op vakantie kunnen. De kinderen vermaken zich terwijl ouderen kunnen genieten op een gezellige camping in een prachtige bosrijke omgeving.

Indeling chalets

De aangepaste zorgchalet voor 4 personen heeft twee slaapkamers, één slaapkamer met één hoog-laagbed en standaard bed en één slaapkamer met een stapelbed. Verder is er een aangepaste badkamer met toilet en douche(stoel), aangepaste keuken en brede deuren aanwezig. De luxe chalet voor 6 personen heeft 3 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche en toilet aanwezig. Beide chalets beschikken over een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, magnetron, CV, tuinset en schuurtje met overdekte veranda.

 

Ontdek de Klimberg

Bekijk de film en ontdek wat er allemaal te beleven is op de Klimberg. In de vakanties zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een sporttoernooi van het professionele recreatieteam of speel samen met Otto en Izzi in het theater. Ook staan er speeltoestellen opgesteld zoals een vogelnestschommel, een zandbak, glijbanen, een air trampoline en is er een dierenweide waar ze geitjes kunnen aaien en voeren. Of gooi je vishengel uit in de visvijver vanaf onze nieuwe rolstoelvriendelijke steiger. Voor urenlang waterpret kunnen de kinderen naar de speel- en zwemvijver of het verwarmde zwembad

 

Op het park

💻  Gratis wifi
🏊  Zwembad met overkapping
🤹  Animatie (tijdens de zomervakantie)
🥖  Campingwinkel
🍽. Brasserie & een snackbar
🤸  Sport- en speelfaciliteiten
🐐  Dierenweide