Camping de Klimberg

Ruime Kampeerplaatsen


Op de Klimberg kunt u kamperen en toch een stukje luxe van thuis meenemen

De Klimberg is een moderne camping met een christelijke identiteit, gelegen in de prachtige bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal. Tijdens een vakantie op de Klimberg is er van alles te beleven voor het hele gezin.

De Kampeerplekken op de Klimberg zijn extra ruim opgezet. Zo heeft u veel privacy en kunt u nog meer genieten van de rust van de natuur. Alle kampeervelden op de Klimberg zijn ruim en overzichtelijk in gedeeld met de comfortabele voorzieningen voor de moderne campinggast. De plaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen, op gezellige grasvelden of tussen mooi aanlegde singels. Velden met of zonder speeltoestellen en gezelligheid, maar altijd voldoende privacy. Uitstekend en goede sanitair gebouwen dichtbij bij uw veld. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze comfortplaatsen met privé sanitair? U bent van alle gemakken voorzien en hebt alle luxe bij uw caravan of tent!

Kies de kampeerplaats die bij u past

De Klimberg heeft drie soorten kampeerplaatsen:

Kampeerplaats (nr. 188-314)
Deze standaard kampeerplaatsen (tarief A) zijn voorzien van 6 ampère stroom, heeft een eigen watertappunt op het veld. Deze plaatsen zijn ruim 120m² groot.

Kampeerplaats comfortabel (nr. 505- 530 en 559 – 616)
Deze comfort kampeerplaatsen (tarief B) zijn voorzien van 16 ampère stroom, riool, een eigen watertappunt en CAI- aansluiting. Deze plaatsen zijn ruim 150m² groot.

Kampeerplaats met privé sanitair (nr. 531 t/m 558)
Deze kampeerplaatsen met privé sanitair (tarief C) zijn voorzien van 16 ampère stroom, riool, een eigen watertappunt en CAI-aansluiting. Deze plaatsen beschikken over uw eigen verwarmd sanitair, uw eigen douche, toilet en wastafel. Deze plaatsen zijn ruim 150m² groot.

U ziet het, wat voor kampeerder u ook bent: op de Klimberg vindt u altijd een plekje, dat bij u past. Op alle kampeerplaatsen is het mogelijk om gebruik te maken van Wifi. Op onze tarievenlijst vindt u mooie en aantrekkelijke arrangementen.


Ontdek de Klimberg

Bekijk de film en ontdek wat er allemaal te beleven is op de Klimberg. Neem een verfrissende duik in het vernieuwde zwembad welke overdekt kan worden. In de vakantie's zijn er volop activiteiten voor jong en oud. Doe mee met een spetterend sporttoernooi van het professioneel recreatieteam of speel samen met Otto, Elle en Izzi in het theater.

Speciale arrangementen

Profiteer nu van onze voordelige (zomer)arrangementen, klik hier. Kom kamperen aan onze prachtige zwem- en speelvijver of boek een kampeerplaats met uw eigen douche en toilet. Bekijk de plattegrond voor uw favoriete plekje of kom een kijkje nemen op onze camping.

Zoek & Boek

  • Kies uw verblijfssoort
  • Kies uw gewenste aankomst- en vertrek datum
  • Klik op 'Zoeken'
  • Klik op 'Kies uw voorkeursplaats'
    Staat u graag op een veld met speeltoestellen of houdt u van rust en comfort? Vergeet dan niet om uw voorkeursplaats te selecteren.

Seizoenplaatsen 

Zoekt u een (voor/na) seizoenplek neem dan contact met ons op. Seizoenplaatsen zijn op diverse plaatsen mogelijk.